Kroon-Oil aanwezig tijdens Automechanika Frankfurt 11 – 15 september 2018

20-08-2018

Kroon-Oil is van 11 tot en met 15 september aanwezig op de Automechanika Frankfurt. Automechanika Frankfurt is de grootste internationale vakbeurs voor de Automotive Aftermarket. Dit jaar viert de vakbeurs zijn 25-jarig jubileum met verschillende nieuwe thema's en REIFEN, de beurs voor de bandenindustrie, als een co-located show.

Kroon-Oil presenteert tijdens Automechanika Frankfurt uitgebreid het assortiment én verschillende nieuwe producten die op de markt zijn gebracht. Onze sales managers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over smeermiddelen. 

Als onafhankelijke producent zijn we in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. Technische trends volgen we op de voet. Wellicht heeft u specifieke wensen, waar wij samen met u passende oplossingen op maat kunnen bieden. Brengt u ook een bezoek aan de beurs en wilt u een afspraak maken met een van onze experts? Neem contact met ons op via e-mail sales@kroon-oil.com.

Internationale allure met een ‘Hollands hart’

Kroon-Oil producten zijn van Nederlandse makelij en hebben de internationaal geldende specificaties. Onze smeermiddelen exporteren we wereldwijd. Daarnaast bieden we technisch productadvies en een compleet pakket servicemodules. 

U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze stand. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in Frankfurt! 

Waar vindt u ons

Beursdata:        Dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 september 2018

Plaats:               Frankfurt am Main

Openingstijden: 9.00 - 18.00 uur (di t/m vrij)
                           9.00 - 17.00 uur (za)

Locatie:             Hal 9.1, stand E69